Over Onder de Linden

Aan de Gasthuisstraat in Oirschot, pal achter ‘De Grote Stoel’ vindt u Onder de Linden Horen en Zien. Sinds mei 2014, zowel aan de binnen als aan de buitenkant, grondig verbouwd en daarmee voorzien van een nieuwe, moderne uitstraling.
Bij ons kunt u terecht voor het gehele pakket aan oog- en hoorzorg. U kunt kiezen uit een ruime collectie brillenmonturen en zonnebrillen, daarnaast leveren wij ook contactlenzen en hoortoestellen. In de ruimte waar onze opticiens oogmetingen verrichten, wordt gewerkt met de meest innovatieve apparatuur om u het beste optisch advies te geven. Mocht het zo zijn dat uw ogen om meer expertise vragen dan normaal, dan schakelen wij onze optometrist in. Wij nemen graag uitgebreid de tijd voor uw ogen. Op afspraak kunt u ook uw gehoor testen en samen met onze audicien nagaan wat de beste hooroplossing voor u is.
Met groot enthousiasme ontvangen wij u in onze winkel en helpen wij u met elke vraag over zien of horen. We zullen net zo lang zoeken tot de oplossing naar uw tevredenheid is gevonden.